toolCHECK holder styr på dit værktøj

Med toolCHECK er det enkelt at mærke sit værktøj op, således at det er fuldt registreret og dermed kan der både holdes styr på hvem der har det enkelte værktøj og samtidig også hvor det sidst har været.

toolCHECK består af:
 

Smartphone App (Android/Apple) - som gør det nemt for ansatte i virksomheden at registrer lån eller tilknytning af værktøj.

Web administrationsside - hvori virksomheden kan oprette brugere, materialetyper, ordrer, tegninger m.m. og gemme kopier af certifikater i toolCHECK databasen.


(klik på billede for at se fuld størrelse)

Klistermærker eller metalbrikker - påtrykt QR-koder som helt simpelt sammenkæder de fysiske værktøj med tilknyttet informationer i toolCHECK databasen.

Hosting - løsningen hostes i sikkert datacenter, med fuld backup af data og med beskyttelse via firewall. Det betyder, at der ikke skal installeres programmer på virksomhedens IT system, og at toolCHECK altid er opdateret med den nyeste version.

Som hosting partner benyttes TDC Hosting.

 

Med toolCHECK kan du:

  • Få et overblik over din virksomheds værktøj
  • Knytte værktøj til medarbejdere og biler
  • Registrere lån af værktøj
  • Søge efter udlånt værktøj og foretage quick-call låneren
  • Se position for seneste lån af værktøj
  • Registrere sikkerhedstjek på hvert enkelt værktøj
  • Lave rapporter over alt værktøj og status i forhold til sikkerhedstjek
  • Printe lister over alt værktøj med tilhørende QR-koder, således at lokalisering af værktøj blot er et enkelt klik med en smartphone
 

Hvordan virker toolCHECK?

Ved brug af metalbrikker eller klister­mærker med unikke koder og en almin­de­lig smartphone, er det helt enkelt at holde styr på værktøjet i din virksomhed.

I første omgang mærkes værktøjet enten med et toolCHECK aluminiumsbrik eller med et klistermærke. Der er ikke to mær­ker, der er ens, så hvert stykke værk­tøj får sin helt egen kode.

På en almindelig smartphone aktiveres toolCHECK app’en og nu kan koden på mærket scannes og herefter kan værk­tøjet registreres med angivelse af blandt andet navn, type, normal pla­ce­ring og sikkerhedsstatus.

Når værktøjet efterfølgende lånes af en af virksomhedens medarbejdere, scanner vedkommende koden med toolCHECK app’en på sin smartphone og registrerer sig som låner. Har smart­phone’n indbygget GPS registreres samtidig positionen. Kolleger vil via deres toolCHECK app kunne søge efter værktøjet, se hvem der har lånt det og eventuelt foretage et hurtigt tele­fon­opkald til vedkommende. Endelig kan lovpligtig egenkontrol af værktøjet dokumenteres med app’en, som også giver besked om, hvornår det er tid til ny kontrol.